Våra tjänster

Tillverkning / Montering / Målning / Renovering

Tillverkning

Hos K Ekdahls Snickerier AB i Malmö sätter vi kvalitet och nöjda kunder högst. Vi ställer höga krav på materialen och de produkter som lämnar vår verkstad.

Gott finsnickeri kräver känsla för detaljer och det har våra medarbetare.

Alla möbler och inredningar tillverkas på vårt snickeri i Elisedal, Malmö där vi använder såväl traditionella handverktyg som nyare teknologier som CNC-fräsning.

Vi är stolta att kunna ta ansvar för hela kedjan från råvara, tillverkning, målning till slutlig montering så att du som kund kan känna dig trygg med hela processen.

Renovering

Vi hjälper till så att du kan återanvända kära föremål

Möbler slits och går sönder. Bordsskivor blir nötta och limfogar i stolar släpper. Men alla slags snickeri kan i princip repareras så var inte för snabb med att slänga och köpa nytt.

Vi kan hjälpa till så att du kan återanvända kära föremål. Vi lagar, tillverkar nya delar och fanerar om dina gamla favoriter så att de får ett nytt, fräscht utseende igen. 

Målning

K Ekdahls Snickerier AB i Malmö är ett fullt utrustat snickeri med egen sprutbox.

Här slutbehandlar vi med olja, lack, och alla NCS-kulörer. För såväl personalens och miljöns skull föredrar vi att arbeta medvattenbaserade alternativ när så är lämpligt.

Vill du ge ditt kök, dörrar, garderober eller möbler ett nytt liv så målar vi.

Montering

Vid tillverkning har finsnickaren alltid en tanke på hur det slutliga resultatet skall se ut och monteras.

Inte sällan är golv och tak ur vinkel eller sviktar och då krävs extra handpåläggning för att slutresultatet skall bli lyckat. För att säkra att du som kund blir nöjd monterar vi därför gärna det vi själva tillverkat.

Hör av dig!

Kontakta oss gärna och berätta hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer.

Har du en bild eller en skiss får du gärna bifoga den. Det hjälper oss att snabbare bilda oss en uppfattning om vad du önskar.

Kontakta oss